Over ons

HET BEDRIJF

Gerard Dam Hoveniers is een vertrouwd familiebedrijf dat al 30 jaar lang werkzaam is in de IJmond. Zo kan het haast niet anders dan dat u al eens een bus van ons hebt zien rijden. Van het eerste gesprek aan de keukentafel tot het planten van het laatste plantje, wij zorgen ervoor dat uw tuinverbouwing geheel soepeltjes verloopt.

Doordat wij kennis en kundigheid in huis hebben op het gebied van tuinarchitectuur, beplanting, tuinaanleg, tuinonderhoud, boomverzorging, grondverzet en timmerwerkzaamheden kunnen wij elk soort tuinproject aan.

Verder hebben wij een groot netwerk aan specialisten zoals timmermannen, elektriciens en stukadoors die ons ondersteunen waar nodig.

Het gehele proces ontzorgen wij u en we zorgen ervoor dat alles verloopt zoals gepland. Ook geven wij graag advies over de keuzes die u moet maken voor uw tuinverbouwing. U bent van harte welkom om eens op kantoor langs te komen en te ervaren wat er allemaal mogelijk is!

Jaar ervaring

aangelegde tuinen

aangeplante bomen

kopjes koffie

Hoe het begon

Je kunt wel zeggen dat de passie voor buiten werken en groen in het bloed van de Dammetjes zit. Door de tuinderij aan het ouderlijk huis werd Gerard Dam al vroeg besmet met dit virus. Daarom is het ook geen verrassing dat Gerard in 1987 een hoveniersbedrijf startte, nadat hij succesvol de opleiding tot hovenier had afgerond.

Dit bedrijf is inmiddels uitgegroeid tot een bekend bedrijf in de IJmond met acht medewerkers en een arsenaal aan machines. Sinds het jaar 1997 is het bedrijf gevestigd aan de Krochtweg in het Heemskerkse tuindersgebied. In 1999 is hier een schuur gebouwd en is de kwekerij gestart, waar inmiddels alle soorten tuinbeplanting worden verkocht.

Wij staan voor groene, kwalitatieve tuinen waar de klant zich prettig in voelt.

Wij streven altijd naar het beste eindresultaat dat we graag samen met u bereiken. Onze jongens hebben nauw contact met u als opdrachtgever, wel zo makkelijk toch?

  • Groene tuinen
  • Vakmanschap
  • Vertrouwd en betrouwbaar

Het team

Koen van der Ven
Hovenier

Werknemer van het eerste uur. Is met zijn humor en vakbekwaamheid al vele jaren erg belangrijk voor ons bedrijf.

Niels Meijland
Hovenier

De eerste medewerker die bij Gerard in dienst kwam. Focust zich vooral op het onderhouden en snoeien van uw mooie tuinen.

Rob Verduin
Hovenier

Trouwe werknemer die al sinds zijn schooltijd bij ons in dienst zit. Harde werker die altijd doorgaat.

Max Kroes
Hovenier

Werkt al sinds zijn jonge jaren bij ons in het bedrijf. Gespecialiseerd in het bouwen en aanleggen van alles voor uw tuin.

Leo van der Werff
Stratenmaker

Stratenmaker met heel veel ervaring. Via ons knapt Leo heel Heemskerk op en zorgt hij dat alle straten begaanbaar blijven.

Robbert Noom
Hovenier

Neef van de Dammetjes. Staat al een jaar of tien klaar om uw tuin weer keurig netjes te maken.

Joris Welboren
Hovenier

Onze nieuwe aanwinst waar we erg blij mee zijn. Jarenlang ervaring in het onderhouden en klussen in tuinen.

Riccardo Jordens
Leerling Hovenier

Loopt al een tijdje stage bij ons en laat zien een ware aanwinst te zijn voor het bedrijf!

Paulien Dam
Secretaresse

Vrouw van – helpt op de achtergrond mee met allerlei werkzaamheden en zorgt ervoor dat alles op rolletjes blijft verlopen.

Levi Dam
Tuinarchitect

Ontwerpt de exclusieve tuinen maar kan ook langskomen voor elke soort offerteaanvraag.

Gerard Dam
Eigenaar

De grondlegger van het bedrijf, staat altijd voor iedereen klaar. Heeft dit bedrijf gemaakt tot wat het nu is.

Uw tuin toe aan een makeover of wilt u tuinadvies?

Contact ons nu