Diensten

DIENSTEN

potlood

TUINONTWERP

Wij helpen u graag verder en geven u advies op het gebied van tuinontwerp en werkvoorbereiding.

tegels

TUINAANLEG

Het aanleggen van een tuin is vakmanschap. Dit moet dan ook met voldoende kennis en kundigheid gebeuren.

heggenschaarG

TUINONDERHOUD

Belangrijk is de kennis van het snoeien van de beplanting: in welk seizoen kan dit en op welke manier?

boomG

GROENVOORZIENING

Uit de kluiten gewassen groen op u bedrijventerrein? Wij weten als geen ander hoe om te gaan met groen.

Tuinontwerp

U heeft vast al ergens inspiratie opgedaan voor uw nieuwe tuin, maar hoe nu verder? Waar komen de terrassen? En welke sfeer moet de tuin uitstralen? Wij helpen u graag verder en geven u advies op het gebied van tuinontwerp en werkvoorbereiding. Wij bieden dit op twee manieren aan:

Vrijblijvende schets

Hiervoor betaalt u niks, we wijzen u de weg in de wir-war van aangeboden materialen in de tuinsector. U bepaalt zelf wat er in uw tuin komt en waar dit komt. We meten de tuin in en tekenen alles uit op schaal. Samen komen we tot een tuin die past bij uw budget en bij uw wensen.

Het resultaat van deze zoektocht zal een handgemaakte schets zijn inclusief een offerte, welke geheel vrijblijvend wordt aangeboden. Schroom niet en bel ons voor een afspraak of voor tuinadvies!

Professioneel tuinontwerp

Voor een professioneel tuinontwerp wordt een bedrag gerekend dat begint vanaf €350,-. Dit ontwerp wordt gemaakt door een gediplomeerde tuin-en landschapsontwerper en is doordachter en creatiever.

Het ontwerp is een belangrijk onderdeel van het proces. Hier worden namelijk de keuzes gemaakt m.b.t. de indeling van de tuin, de sfeer van de tuin, de materiaalkeuze en de technische detaillering. Voor een beter eindresultaat is het slim om te kiezen voor een professioneel tuinontwerp!

P7190900_2000x500

Tuinaanleg

Van straatwerkzaamheden tot het plaatsen van schuttingen en overkappingen, op het gebied van tuinaanleg kunt u voor alles bij ons terecht. Het aanleggen van een tuin is vakmanschap. Dit moet dan ook met voldoende kennis en kundigheid gebeuren, zodat de kwaliteit van de tuin wordt gewaarborgd. Kies voor kwaliteit zodat u zeker weet dat uw tuin er jaren na aanleg nog steeds goed bij ligt. Hierdoor behoudt de investering zijn waarde!

Bij de tuinaanleg komen een hoop dingen kijken die u niet verwacht: beregeningsbuizen ingraven, het maken van een waterpas fundering voor de bloembak, het afvoegen van tegels of het afvoeren van overtollige grond ten behoeve van de cunetten. Kortom, er komt nogal wat bij kijken bij zo’n tuin!

Gelukkig zijn wij er om u vooraf te informeren en om het gehele proces te begeleiden. Naast het aanleggen van particuliere tuinen bieden wij ook de aanleg en het ontwerp van bedrijfsterreinen aan, vraag eens naar de mogelijkheden.

P7190856_2000x500

Tuinonderhoud

Onderhoud is zeer belangrijk voor een tuin, zo blijft de tuin vitaal en oogt deze netjes. Belangrijk is de kennis van het snoeien van de beplanting. In welk seizoen kan dit en op welke manier? Hier helpen wij u graag mee. Voor elk type onderhoud zijn wij in te schakelen. Of het nu gaat om het kappen van bomen of om het aanharken van de border, wij weten er raad mee.

Wij verzorgen het onderhoud voor zowel particulieren als voor VVE’s en bedrijven.

Op afspraak

Wanneer u belt plannen we gelijk samen de dag(en) in waarop we aan de slag gaan in uw tuin. Dit kan jaarlijks zijn, 1 keer per jaar of 4 keer per jaar, aan u de keuze! In overleg worden de type werkzaamheden bepaald zodat de jongens gelijk aan de slag kunnen.

Heeft u tijdens het werk toch nog een struik die uw flink gesnoeid wilt hebben? Geen punt. De jongens maken voor u alles geheel naar wens.

Op vast contract

Wij zorgen ervoor dat uw tuin er het hele jaar representatief uitziet, dat wil zeggen verzorgd en volgens de vooraf gemaakte afspraken. Samen met u bepalen we de intensiteit van de bezoeken. Dit kan maandelijks zijn, wekelijks of per kwartaal.

U heeft geen omkijken naar de tuin en u hoeft geen contact met ons op te nemen. U heeft enkel nog maar de lusten van uw tuin!

Wij zorgen ervoor dat uw tuin er weer tip-top uitziet!

Groenvoorziening

Uit de kluiten gewassen groen op uw bedrijventerrein? Een gehele ontzorging op het gebied van uw bedrijfsgroen? Het aanplanten van nieuwe bomen in uw gemeente? Ook hiervoor bent u bij ons op het juiste adres. Door de opgedane kennis en kunde in zowel tuinen als openbare ruimte weten wij als geen ander hoe om te gaan met groen.

Wij hebben de volgende klussen al eens uitgevoerd:

 • Het jaarlijks onderhoud van diverse bedrijven in de IJmond

  Opdrachtgevers: verschillende bedrijven

 • Kappen van ongewenste bomen en herstellen van de Grove Dennenlaan in Bergen

  Opdrachtgever: PWN

 • Jaarlijks uitdunnen van Essenbossen in het Heemskerks duingebied

  Opdrachtgever: PWN

 • Onkruidbestrijding gemeente Beverwijk

  Opdrachtgever: gemeente Beverwijk

 • Het vervangen van diverse bloemperken, verwijderen van opschot in de boomstructuur en het aanleggen van gazons

  Opdrachtgever: Gemeente Heemskerk

P7190829_2000x500

Uw tuin toe aan een makeover of wilt u tuinadvies?

Contact ons nu