Constantijn Huygensstraat

Constantijn Huygensstraat

De eigenaren van deze tuin waren op zoek naar een gezellige tuin om in te leven met een mediterraans vleugje.

De tuin is ingedeeld in twee leefzones met een bloeiende groene buffer tussen de zones in. De lijnen van de terrassen komen overeen met de lijnen van de woning, wat een logische en rustige uitstraling geeft. De afgemeten materiaalkeuze maakt de sfeer van de tuin zacht en warm. Door het realiseren van een verhoogde vlonder direct aan de woning is er een echte buitenkamer ontstaan. De pergolaconstructie met schaduwdoek biedt de mogelijkheid om onder verschillende weersomstandigheden lekker buiten te zijn.

De border is kleurrijk en jaarrond is er wel wat te beleven. Naast de esthetische waarde heeft deze ook nog een ecologische waarde; het is een komen en gaan van vlinders en bijen!

Ontwerp van buro leev.